TA Magazine is HET blad voor gefundeerde toepassingen van Transactionele Analyse in psychotherapie, coaching, counseling, consultancy en educatie.

Redactieadres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie

Sari van Poelje

Sari van Poelje (TSTA-O)
hoofdredacteur

Ik ben een internationaal adviseur, executive coach en trainer. Ik leid Intact, en geef executive coaching, managementconsultancy en TA-opleiding in verschillende landen. Mijn passie is het co-creëren van verandering in organisaties en team agility. Ik ontwikkel nieuwe TA-concepten en begeleid vaak anderen om te schrijven. Ik ben geïnspireerd door het werken met mijn redactieteam om een gefundeerd blad voor TA practitioners te maken.

 

 

Annick VanhoveAnnick Vanhove (onder contract CTA-O)
speciaal aandachtsveld TA nieuws

Ik coach en adviseer managementteams rond strategie, samenwerking en communicatie. Dat doe ik vooral bij overheden en non-profitorganisaties, met TA en verbindende communicatie als belangrijk instrumenten. Als redactielid van TA-magazine ga ik op zoek naar boeiende praktijktoepassingen van TA-concepten in de vier werkvelden en naar TA-nieuws. 

 

Bregje Spaans

Bregje Spaans (BTA) – redacteur
speciaal aandachtsveld CTA cases
Van huis uit Cultureel Antropoloog en opgeleid in het werkveld Coaching en Counseling, kijk ik graag over grenzen. In mijn werk in
de jeugdzorg ben ik teamleider en organisator. Ik gebruik graag verhalen, sprookjes en metaforen, zowel met de jonge meiden waar ik mee werk als met mijn collega’s. Daarnaast is TA mijn passie. De liefde voor verhalen en verbinden bracht me op het idee om bij de redactie van TA-magazine te gaan.

 

 

Jacobien Geuze

Jacobien Geuze (BTA) - redacteur
speciaal aandachtsveld opleidings- en verenigingsagenda
Ik ben coach, trainer en adviseur. Ik werk met individu en organisatie, met thema’s als persoonlijk leiderschap, effectief samenwerken en verandervermogen. Ik geniet ervan als ik mensen kan begeleiden in de verbinding met zichzelf en met elkaar, hen stappen zie maken die echt betekenisvol zijn. ‘Betekenis’ is een woord dat ook in mijn taalkundige werk al belangrijk voor me was, en ik zet die affiniteit met taal en mijn nieuwsgierigheid naar de TA-gemeenschap en -inhoud graag in voor TA-magazine.

 

Karen Bruyn

Karen Bruyn (onder contract CTA-P)
redacteur
Ik heb een zelfstandige praktijk als coach, counselor, therapeut. Door mijn TA coach- en psychotherapie opleiding heb ik kennis gemaakt met TA en dat is niet meer weg te denken uit mijn leven. Ook heb ik mijn liefde voor taal en schrijven hervonden. Die combinatie maakt dat ik me uitstekend op mijn plek voel als redactielid van het TA-magazine.

 

 

koen bosschaerts

Koen Bosschaerts (PTSTA-E)
redacteur
speciaal aandachtsveld de column
Ik ben deels zelfstandige als studiecoach, trainer en teamcoach en deels leerkracht wiskunde in een middelbare school. Ik leid TA-ART, een opleidingsinstituut in Brasschaat en geef TA-opleiding, professionalisering van opvoeders en lesgevers en assertiviteit. Mijn passie is het helpen van mensen om hun levensenergie te verhogen door een betere communicatie. Als redacteur wil ik helpen om het rijke gedachtengoed van TA te verspreiden.

 

Tin vanderHoeven

Tin Vanderhoeven (onder contract CTA-O)
redacteur
speciaal aandachtsveld interviews
Na een carrière als communicatieverantwoordelijke in diverse organisaties, ben ik sedert 2007 voltijds actief als zelfstandig opleider, (team-)coach en organisatiebegeleider. Ik geloof in het tot stand brengen van een authentieke verbinding tussen individu, team en organisatie. Mijn passie is “levenslang leren” en ik hou van het leggen van internationale contacten. Ik sta momenteel onder CTA-O contract en zie mezelf binnen de redactieraad als een enthousiaste, nieuwsgierige en creatieve connector-inspirator.

  

Marielle Frumau (onder contract CTA-O)
redacteur
Werkzaam als projectleider en omgevingsmanager voor –de voorbereiding van- spoorprojecten. Ik werk in veel verschillende teams. TA is een verrijking voor mijn leven en mijn werk. Ik werk toe naar mijn CTA-O. TA biedt perspectief, inzicht en verdieping. Sluit dat even mooi aan bij de TAmagazine! Daarvoor wil ik mij inzetten.

 

 

Antoinette van Reekum

redacteur
Ik ben coach, trainer en teamcoach. Met veel plezier begeleid ik teams en individuen in het erkennen van zichzelf, in wat er ook is, in eigenwaarde en het stimuleren van eigen kracht, ook in het doorbreken van patronen/scripts. Een eigen praktijk heb ik in Utrecht, waar ik het beste uit mensen naar boven haal, door het beste van mijzelf te geven. In het waarderen en Zijn met wat er is. Mijn passie voor TA komt in elke (team)sessie naar voren en heeft mij in mijn ontwikkeling veel gegeven. Ik ben zeer trots en blij om te mogen bijdragen aan het professionaliseren en uitbreiden van dit gedachtegoed, omdat het zo heerlijk praktisch en begrijpelijk is. En TA geeft mooi onderzoeksmateriaal voor jezelf en anderen. En daarmee biedt het handvatten om je eigen autonomie vorm te geven. Ik draag er met veel enthousiasme aan bij, ook via mijn bijdrage aan deze redactie!

 

Josephine Overeem

Proofreader
Ik kom uit Amsterdam en woon sinds m'n 26e in België. 36 jaar geleden, toen ik 35 was, ontdekte ik TA via Liva Willems, bij Mil Rosseau en Sonja De Raeymaeckers en met Raymond Hostie. Sindsdien ben ik er alleen maar in en mee gegroeid en blijf ik dat doen. Sinds 11 jaar heb ik de moed ook met andere mensen te werken waarbij ik analytisch en systemisch werken samenbreng. Voor TA magazine combineer ik als editor mijn journalistieke en uitgeverservaring met die in coaching, counseling en training.

 

Uitgevers

nvta small

LOGO VITA

HET blad voor gefundeerde toepassing voor transactionele analyse
© 2016 TA Magazine. All Rights Reserved.